Фирменный морской боул со скалопсами - жареными морскими гребешками веган и запеченным маринованным веган "угрём"- унаги. Полезный цельнозерновой черный рис, хрустящие листья нори, богатые йодом, сочный витаминный салат бок-чой, пикантные баклажаны Унаги и нежные веган скалопсы, всё это заправляется традиционным Японским ореховым соусом с кунжутом в полезном исполнении. Когда дары моря необычайно вкусны, полезны и в гармонии с планетой!
Our signature seafood bowl with fried vegan scallops and roasted pickled vegan Unagi "eel". Wholegrain healthy black rice, crispy iodine-rich nori seawed leaves, super vitamin juicy bok-choy, Savory Unagi eggplants and tender vegan scallops! Seasoned with healthy version of traditional rich and creamy nut sauce Japanise-style with calcium-powered sesame. When seafood is exetremely deliscious, healthy and planet-friendly!
Ingredients: White rice/ black rice/ quinoa, vegan Unagi, plant based scallpos, bok choy, crispy nori, sesame seeds. Nutty sauce: nuts, soy sauce, oils, spices
Black rice as basic grain Choose your option: white rice, kinoa
Mini 160 g / serving size quinoa / 236 / 7 / 10 / 30 white rice / 245 / 5 / 8 / 37 black rice / 244 / 6 / 9 / 35
Standart 230 g / serving size quinoa / 325 / 10 / 13 / 41 white rice / 338 / 7 / 11/ 52 black rice / 336 / 9 / 12 / 48
Super 325 g / serving size quinoa / 470 / 15 / 19 / 59 white rice / 490 / 10/ 17 / 75 black rice / 484 / 12 / 17 / 70